Lezárult a TAMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0009 projekt

Írta: Administrator PDFNyomtatásE-mail

A TÁMOP-4.1.1.F-13/1-2013-0009 azonosító számú „Az Eszterházy Károly Főiskola területi társadalmi, gazdasági szerepének fejlesztése: Oktatás – Gyakorlat – Innováció” megnevezésű projektben az Agria TISZK Nonprofit Kft., mint konzorciumi partner vett részt.

Az Agria TISZK Kft. a pályázatban a térség gazdasági életét meghatározó területeken képzések kifejlesztését és a képzési programok megvalósítását vállalta két helyszínen: Egerben és Sárospatakon.

Az elsőként, 60 órában megvalósított képzés, a „Vállalkozói kompetenciák gyakorlatorientált fejlesztése” megnevezéssel az egyéni vállalkozás elindításához nyújtott segítséget. A képzések 10, illetve 14 fővel valósultak meg Egerben és Sárospatakon.

A „Korszerű ételkészítési ismeretek a gyakorlatban” című 120 órás képzésünket szintén, a már említett két helyszínen tartottuk 12-12 fő részvételével. A képzés során a résztvevők mind elméletben (24 óra), mind gyakorlatban (96 óra) betekintést nyerhettek a korszerű ételkészítési, és egészséges táplálkozási ismeretek gasztronómiai technikáinak világába. A képzés mindkét helyszínen korszerű tankonyhában, illetve üzemelő turisztikai egység konyhájában valósult meg.

Harmadik képzésünket „Borgasztronómiai ismeretek a gyakorlatban” címmel valósítottuk meg. Képzésünk célja az egri és a tokaj-hegyaljai borvidék és gasztronómia kapcsolatának bemutatása volt mind elméleti, mind gyakorlati szempontból. A képzés 60 órában mutatta be a két borvidék borait, szőlészeti, borászati technológiákat, a borkészítés folyamatát.

Keresés
Friss
Hirdetés
Támogatónk
EKF
Jelenlévők
Oldalainkat 3 vendég böngészi